Hallo, ik ben Charles!

Ik ben een empathische en toegewijde counselor, coach en trainer met een passie voor het welzijn van cliënten. Ik bied een veilige en ondersteunende omgeving aan, waarin er gewerkt wordt aan persoonlijke groei en veerkracht. Vanuit de integratieve psychotherapie zoeken we samen een manier om verandering en transformatie mogelijk te maken.

Het leven brengt uitdagingen met zich mee, en soms hebben we hulp nodig om deze obstakels te overwinnen. Samen kunnen we hieraan werken in een prachtige, bosrijke omgeving. Een begeleiding kan plaatsvinden in de huiselijke, rustige praktijkruimte of tijdens een wandeling tussen het groen en de natuur. Een ontspannen en veilig gevoel is hierbij van groot belang.

pexels-pok-rie-165213-e1655460284648.jpg

Ik heb mijn opleiding Toegepaste Psychologie aan Thomas More Antwerpen reeds afgerond, waarbij ik mijn eindstage heb gelopen bij VZW Ankerpunt.

In mijn opleiding werd ik ondergedompeld in diverse thema’s zoals psycho-educatie, depressie, de zoektocht naar verandering, gedragsproblemen, empowerment, zingeving en functioneringsproblemen. Ik spits mij dan ook toe op deze problemen bij adolescenten en volwassenen. Vanuit een onvoorwaardelijke acceptatie, echtheid en met een begripvolle houding ga ik met jou op zoek naar hoe we verandering teweeg kunnen brengen op verschillende domeinen.

Ik werk krachtgericht door in te zetten op zelfvertrouwen, veerkracht en de positieve aspecten in het leven. Hierbij gaan we kwetsbaarheid erkennen en accepteren en waar mogelijk omzetten naar positieve energie.

Opleiding

  • Toegepaste Pychologie
  • Integratieve psychotherapie (i.o.)
  • Bemiddeling (i.o.)

Zit je nog met vragen of maak je graag meteen een afspraak?
Bel of stuur me een mailtje, en dan gaan we samen aan de slag!